Вакансии ресторанов

Офіціант

з/п по результатам собеседования

  • Гостинне обслуговування гостей
  • Якісна сервіровка столу
  • Знання меню
  • Допомога у виборі замовлення гостям
Кухар японської кухні

з/п по результатам собеседования

  • Холодна обробка блюд / робота на гарячих процесах
  • Приготування страв японської кухні - суші / роли
  • Приготування десертів
Директор ресторана

з/п по результатам собеседования

  • Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану 
  • Планування та аналіз продажів (забезпечення збільшення продажів)
  • Контроль виконання стандартів корпорації за якістю продукції, якості обслуговування та чистоті
  • Контроль підготовки технологічних зон до початку виробничих процесів
  • Контроль проведення щомісячного переобліку товарів
Хостесс

з/п по результатам собеседования

  • Гостинна зустріч гостей;
  • Допомога у виборі місця гостем;
  • Знання меню бару.
Бармен

з/п по результатам собеседования

  • Обслуговування гостей
  • Знання барної продукції
  • Володіння інформацією про реалізоване товар
Кассир

з/п по результатам собеседования

  • Розрахунок клієнтів ресторану;
  • Складання касової звітності;
  • Оформлення первинних документів;
  • Контроль над надходженням товару;
  • Оформлення довіреностей;
  • Складання звітів з продажу.
{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Вы не можете оформить заказ пока все ваши друзья не сохранят корзины
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

Заказать суши*

+380 (44) 225 5555

Укр