Директор ресторана

з/п по результатам собеседования

Вимоги до кандидата

  • Досвід роботи на аналогічній посаді від 3х років 
  • Досвід організаціїї роботи ресторану з «0»
  • Знання сучасних тенденцій в рестораном бізнесі 

Функції

  • Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану 
  • Планування та аналіз продажів (забезпечення збільшення продажів)
  • Контроль виконання стандартів корпорації за якістю продукції, якості обслуговування та чистоті
  • Контроль підготовки технологічних зон до початку виробничих процесів
  • Контроль проведення щомісячного переобліку товарів

Ми пропонуємо шукачам

  • Професійний розвиток, корпоративне навчання на цікаві теми, уроки англійської мови з найкращими викладачами
  • Смачне печиво та запашна кава
  • Затишний офіс на Печерську
    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Вы не можете оформить заказ пока все ваши друзья не сохранят корзины
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Заказать суши*

    +380 (44) 225 5555

    Укр