Кар'єра

«Перемога в Чемпіонаті суші-майстрів додала мені впевненості для роботи. Я переконався, що перебуваю на правильному шляху, і це дало мені стимул для подальшого розвитку. Я радий, що Сушия таким чином надихає своїх співробітників.»

«Гостинність в ресторанах Сушия - це людські взаємини. Вона визначається тим, наскільки Гості відчувають нашу турботу і увагу до них.»

Дмитро став справжнім відкриттям «Сушия», адже саме він протягом трьох років займав призові місця на Чемпіонаті суші-майстрів, що організовувала компанія.

Ми запитали його, як же йому вдалося так досконало опанувати японською технікою ножа і досягти таких успіхів у професії всього за три роки.

Дивитися все

Ми прагнемо до якісного розвитку нашого бізнесу, зміцненню команди, високим стандартам та інноваційності.

Ми надаємо можливість динамічного кар'єрного росту: 80% директорів і менеджерів ресторанів «Сушия» прийшли в компанію працювати офіціантами.

Ми навчаємо новим професіям за допомогою унікальних програм навчання - Школи суші-майстрів і Школи офіціантів, розроблених фахівцями компанії «Сушия».

Умови та оплата праці персоналу

Будь ласка, заповність анкету або прикріпіть своє резюме.

Вітаємо в команді «Сушия»!

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Укр