Можливості для розвитку

Кар'єра в «Сушия»

80% директорів і менеджерів ресторанів «Сушия» прийшли в компанію працювати офіціантами або суші-майстрами, змогли проявити свої лідерські та організаторські якості, регулярно навчалися й досягли значних успіхів. Ви можете побудувати кар'єру в ресторанному бізнесі разом із компанією «Сушия». Ми надаємо можливість динамічного кар'єрного зростання: через рік ви можете стати менеджером одного з ресторанів «Сушия».

Ми навчаємо новим професіям за допомогою унікальних програм навчання - Школи суші-майстрів і Школи офіціантів, розроблених фахівцями компанії «Сушия». Регулярно проводяться різні конкурси для співробітників, наприклад, Чемпіонат суші-майстрів, Конкурс кухарів і барменів, Кращий офіціант.

У ресторанах «Сушия» є можливість працювати за гнучким графіком, причому ми намагаємося враховувати побажання наших співробітників. Багатьом студентам вдається поєднувати роботу в ресторані з навчанням. Крім того, географічне покриття ресторанів «Сушия» дозволяє вибрати місце роботи поблизу свого дому.

Запрошуємо вас до нашої великої та дружної команди!

Школа суші-майстрів

Наприкінці 2011 року компанія «Сушия» відкрила першу й єдину в Україні Школу суші-майстрів. Комплексне навчання суші-майстрів для України – надзвичайна рідкість. Школа суші-майстрів «Сушия» була визнана експертами як найбільш успішний навчальний проект і зайняла друге місце на професійному конкурсі «Премії HR-бренду 2012».

Школа суші-майстрів стала невід'ємною частиною компанії «Сушия». За допомогою цієї програми «Сушия» розвиває молодих кваліфікованих співробітників, готових відразу приступати до роботи. Всього за 2 тижні ми надаємо людям професію, старт для побудови кар'єри. У мережі ресторанів «Сушия» у кожного суші-майстра є унікальний шанс стати шеф-кухарем ресторану японської кухні всього за рік. Крім цього, завдяки цій школі у кожного українця з'явилася можливість навчитися професійно готувати суші.

Кожна школа приймає групу до 8 осіб, навчання триває 14 днів. З учнями працює досвідчений і кваліфікований тренер.

Програма школи складається з теоретичної та практичної частини. Теорія викладається в обладнаному класі, практичні заняття проводяться на базі школи, а потім у «польових умовах» – в одному з ресторанів «Сушия». На період навчання учні забезпечуються всім необхідним: формою, інвентарем, пільговим харчуванням.

Суші-кухар – один із ключових співробітників ресторану «Сушия». Суші-бар у кожному ресторані розташований таким чином, що Гості можуть спостерігати, як готуються їхні суші та роли. Деякі Гості виявляють інтерес до процесу приготування замовлених ними страв, підходять до суші-бару, цікавляться складом, спілкуються з кухарями. Бути суші-кухарем у «Сушия» – почесно і відповідально.

Школа офіціантів

Перша Школа офіціантів «Сушия» розпочалася у вересні 2012 року.

Навчання офіціантів включає вивчення не тільки меню, інгредієнтів і кухні «Сушия», а й стандартів обслуговування, тонкощів спілкування з Гостями та багато іншого. Усіх учнів на період навчання ми забезпечуємо формою, матеріалами, пільговим харчуванням. Графік школи насичений: щодня 5-7 годин роботи в залі, адже практика в цій справі – вирішальний фактор. Наприкінці навчання випускники складають теоретичний (знання меню і стандартів) і практичний (обслуговування Гостей) іспити, після чого направляються на роботу до одного з ресторанів «Сушия».

Досвідчені тренери Школи офіціантів, які допомагають освоїти нову професію, – наша гордість. Вони талановиті, розумні та досвідчені, а головне – це практики, найкращі офіціанти мережі «Сушия».

Офіціант – обличчя ресторану. Це людина, яка спілкується з Гостем, зустрічає його на вході. Робота офіціанта динамічна, відповідальна і наповнена спілкуванням. Від офіціанта потрібні швидкість мислення, комунікабельність, любов до людей, правильна мова і презентабельна зовнішність.

Якщо ви відчуваєте в собі бажання і сили опанувати цією професією – наші двері відчинені для вас!

Схожі статті

Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії.

Сушия обрала кращих сушистів під час всеукраїнського Чемпіонату сушистів.

Переможцями стали Дмитро Осадчий, Дмитро Високос і Богдан Мовчан, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

Сушия посіла 2-е місце в категорії Столиця з проектом Майстерня лідерів, який спрямований на розвиток менеджерів всередині компанії.

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 55 55

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En