Принципи роботи

Ми пропонуємо гостям здорову японську кухню зі смачними стравами, в яких зберігається максимум корисних властивостей. Ми розробили і чітко дотримуємося чотирьох основних правил: свіжість, якість, користь і безпека.

Якість

Наш внутрішній контроль надзвичайно жорсткий: ми ретельно обираємо постачальників і підрядників – усі вони проходять комплексну процедуру відбору і  регулярно перевіряються на відповідність високим стандартам якості «Сушия». Ми прагнемо забезпечувати наші ресторани найякіснішими продуктами за доступною ціною. Для цього «Сушия» вже кілька років вибудовує власну систему прямих поставок – 25 наших ключових інгредієнтів ми отримуємо з Норвегії, Китаю, Латвії, В’єтнаму і США. Обсяг прямого імпорту в «Сушия» постійно зростає. Закупівлі безпосередньо у виробників дозволяють нам гарантувати нашим гостям стабільно високу якість продуктів при помірній собівартості.

Свіжість

Японська кухня – це свіжість, свіжість і ще раз свіжість. Наші продукти проходять мінімальну термічну обробку, тому абсолютна свіжість інгредієнтів є критично важливою. Відповідальність за це несе наша служба логістики та обробки продуктів: 2 рази на тиждень вона забезпечує централізовані поставки інгредієнтів для наших страв, а фрукти і овочі ми отримуємо щодня. Ідеальну свіжість і безпеку риби гарантує шокове заморожування при -30°C. Шокове заморожування свіжовиловленої риби – це універсальний стандарт, який використовується у всьому світі, і в тому числі в самій Японії. Таким чином зберігаються всі органолептичні та смакові властивості продукту. Свіжозаморожений продукт – це безумовно свіжий продукт. 

Користь

Усім відомо, що японська кухня найбільш здорова та збалансована в світі: вона забезпечує нам правильне співвідношення білків, жирів і вуглеводів. Ця корисна й енергетично повноцінна їжа – одна з основних причин найвищої тривалості життя у світі: середній показник для японців становить 84 роки! Вони регулярно їдять рис – джерело складних вуглеводів, клітковини і калію, і морепродукти – вони насичують організм білком, вітамінами і мікроелементами. Страви японської кухні переважно низькокалорійні, але при цьому смачні і поживні – вони дають вам відчуття ситості без відчуття тяжкості.
Чималу роль відіграє і манера подачі страв – за багато століть пропорції всіх інгредієнтів і естетика сервірування склалися в ідеальну формулу. Ми в «Сушия» ревно шануємо всі традиції Країни висхідного сонця, тому крім гастрономічної наші гості отримують ще й естетичну насолоду. Користь для всіх органів почуттів!

Безпека

Безпека – це один із найбільш важливих критеріїв нашої діяльності. Ми приділяємо безпеці пильну увагу, вкладаємо багато сил і ресурсів у її постійне удосконалення. Саме тому в грудні 2015 року «Сушия» першою серед ресторанів України запровадила комплексну програму з харчової безпеки в партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) – членом Групи Світового банку і найбільшим глобальним інститутом розвитку. Програма передбачає ретельну перевірку всіх ресторанів мережі експертами міжнародного рівня, удосконалення системи контролю харчової безпеки, постійний моніторинг всіх етапів нашої роботи – від поставок до моменту подачі гостям ресторанів готових страв. Тож ви можете бути впевнені – безпека в нас на найвищому рівні!

Наші партнери

   
       

 

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En