Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні

В грудні 2015 року «Сушия» першою серед ресторанів України запустила комплексну програму підготовки з харчової безпеки, яка триватиме півроку і передуватиме міжнародній  сертифікації FSSC 22000. Реалізовувати проект з поліпшення харчової безпеки компанія буде в партнерстві з «Міжнародною фінансовою корпорацією» (IFC) – членом Групи Світового банку і найбільшим глобальним інститутом розвитку, що фокусується на приватному секторі. За час співпраці з IFC буде проведена діагностична оцінка  експерти міжнародного рівня внесуть свої рекомендації щодо удосконалення системи контролю харчової безпеки. Команда «Сушия» – від керівників вищої ланки до технічного і допоміжного персоналу – пройде спеціалізоване навчання і буде впроваджувати рекомендації експертів на всіх етапах нашої роботи – від поставок до моменту подачі гостям ресторанів готових страв.

Такого роду ініціатива – це спосіб задати правильний тренд в ресторанному бізнесі, де безпека продуктів повинна бути пріоритетом №1. Компанія є першим рестораном, який планує впровадити у свою мережу міжнародні стандарти.

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En