Разом з ПриватБанком Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні

В грудні 2015 року «Сушия» першою серед ресторанів України запустила комплексну програму підготовки з харчової безпеки, яка триватиме півроку і передуватиме міжнародній  сертифікації FSSC 22000. Реалізовувати проект з поліпшення харчової безпеки компанія буде в партнерстві з «Міжнародною фінансовою корпорацією» (IFC) – членом Групи Світового банку і найбільшим глобальним інститутом розвитку, що фокусується на приватному секторі. За час співпраці з IFC буде проведена діагностична оцінка  експерти міжнародного рівня внесуть свої рекомендації щодо удосконалення системи контролю харчової безпеки. Команда «Сушия» – від керівників вищої ланки до технічного і допоміжного персоналу – пройде спеціалізоване навчання і буде впроваджувати рекомендації експертів на всіх етапах нашої роботи – від поставок до моменту подачі гостям ресторанів готових страв.

Такого роду ініціатива – це спосіб задати правильний тренд в ресторанному бізнесі, де безпека продуктів повинна бути пріоритетом №1. Компанія є першим рестораном, який планує впровадити у свою мережу міжнародні стандарти.

    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Замовити суші*

    +380 (44) 225 5555

    Укр