Разом з ПриватБанком Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия»

22 Вересня 2014

Дорогі Гості! Сьогодні є люди, які борються за наше майбутнє і потребують нашої допомоги. Їх завдання - повернути нам Україну. А наша - допомогти їм усіма доступними засобами.

«Сушия» запускає ініціативу «Допоможемо своїм», мета якої - допомогти бійцям і постраждалим українцям від дій в зоні АТО.

Ми створили спеціальний рол з символічною назвою «Victory», замовляючи який Ви зможете допомогти українській армії. 30% від вартості ролу буде перераховано на рахунок цивільної платформи «Волонтерська сотня».

Ці гроші підуть на придбання медикаментів, елементів індивідуального захисту, продуктів харчування для бійців, які беруть активну участь в бойових діях, реабілітації та лікування українців, постраждалих у зоні АТО.

Регулярні звіти про збір коштів дивіться на нашому сайті sushiya.ua у розділі «Допоможемо своїм».

Підтримаємо наших захисників! Допоможемо своїм!

Інформація про громадянську платформі «Волонтерська сотня»:

«Волонтерська сотня» - це громадянська волонтерська платформа швидкого реагування, яка виникла у відповідь на цивільні потреби, пов'язані з ситуацією в Україні. Напрямки роботи:

• Допомога пораненим в АТО;
  • Допомога вимушеним переселенцям;
  • Поставка медикаментів, необхідних для захисту та гуманітарної допомоги, для підрозділів МВС, СБУ, МО в зону АТО.

Реквізити одержувача благодійних коштів: БО "МБФ" КОЖЕН Може ", Код ЄДРПОУ 39358226, 04080, м.Київ, вул. Костянтинівська, 73

Схожі статті

Компанія «Сушия» підводить підсумки соціальної ініціативи «Допоможемо своїм», що стартувала у вересні 2014 року.

Завдяки Гостям «Сушия», які взяли участь в акції «Допоможемо своїм», за цей час вдалося зібрати понад 400 тис. грн, які були спрямовані на підтримку бійців і українців, постраждалих від дій в зоні АТО.

Завдяки вам за період дії проекту «Допоможемо своїм» ми зібрали суму для допомоги нашим бійцям в зоні АТО розміром 362 552 грн.

Нещодавно ми передали волонтерам МБФ «Кожен Може» ще один апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), який відправився на передову для допомоги пораненим бійцям.

Подарувати ялинці життя – дуже просто! Запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі на наших офіційних сторінках у Facebook та Vkontakte. Натисніть «Like» на публікації про конкурс та поділіться нею з друзями, використовуючи хештег #подаруй_ялинці_життя

Укр