Яскрава осінь в «Сушия»

10 Вересня 2013

Бренд-шеф «Сушия» Яна Дерев’янко:

«Восени ми знову відкриваємо яскраві емоції і прагнемо продовжити найкращі літні враження. Наше осіннє сезонне меню здивує Україну новими смаками. Впевнені, такого ви ще не куштували! Почнемо ми з гарячих супів, адже в сезон холодів так хочеться чогось теплого, щоб зігрітися. Низькокалорійний гарбузовий крем-суп, класичний тайський «Том Ям» для шанувальників гострого, різні види локшини - кожен Гість знайде щось для себе. Ну а продовжимо ми приємні емоції ролами з оригінальними «листами норі», які вперше стануть ... фруктовими! Томат, манго і лимон - відкриють нові фарби ролів із в'яленою качиною грудинкою і з куркою та базиліком. Сезон фруктів триває в нашій мережі і найбільш незвичним чином! Приходьте в «Сушия» за новими враженнями!»

Гарбузовий крем-суп з імбиром

Цей суп дуже актуальним є восени, у сезон гарбуза. Основа страви - ​​гарбуз і морепродукти, а пікантності супу додасть імбир, що так по-японськи. Незважаючи на те, що суп дуже легкий і низькокалорійний, він надзвичайно корисний - гарбуз багатий бетакератіном і вітамінами групи В і С, залізом і калієм. Для любителів низькокалорійних і корисних для здоров'я страв.

Суп «Том Ям» з креветками

Це класичний тайський суп на основі бульйону з додаванням прянощів і тайських спецій. У бульйон входить корінь галанга, різновид імбиру, пряність лімонграс, дуже популярний в азіатській кухні рибний соус, кокосове молоко. Все це доповнюється креветками, помідорами черрі, подається з кінзою та лаймом - і перед вами досить пікантний суп для поціновувачів гострих страв.

Рисова локшина з морепродуктами

Перша локшина в меню мережі, де присутнє таке багате розмаїття різних морепродуктів - кальмари, мідії та креветки. Гурманів здивує подача страви - локшина посипається дрібною стружкою з тунця, яка під впливом температури тане, створюючи враження, що страва «ворушиться». Здивує також оригінальна заправка, в основу якої входять кілька популярних японських соусів – «Понзу», устричний соус, соус «Унагі».

Локшина «Удон» з креветками

Досить класичне співвідношення локшини, помідорів черрі, броколі і креветок, заправлене устричним соусом. Для любителів класичних, добре знайомих смаків.

Філадельфія з в'яленою качкою

Фруктові листи - це фруктове або овочеве пюре з додаванням желатину, тонко розкатане і просушене.

У ролі «Філадельфія з в'яленою качкою» томатні листи оригінально поєднуються з в'яленою качиною грудинкою, ніжним крем-сиром, рисом, листям салату айсберг і соковитим болгарським перцем.

Рол з куркою і базиліком

Відмінне поєднання копченої курки і ананасового фруктового листа з додаванням пікантного ароматного базиліка перевершує всі очікування.

Авокадо рол з копченим окунем

Класичний рол дивним чином вирізняється поєднанням авокадо і чорного меленого перцю. Додайте до цього копчений окунь, легкий крем-сир, свіже листя салату айберг і пікантне яблуко – останній інгредієнт вперше використовується в ролах ресторанів мережі «Сушия».

Лимонний рол з апельсином та ананасом

Не обійшли стороною фруктові листи й десерти. Спробуйте рол на основі солодкого рису з додаванням крем-сиру і кокосового молока, який відмінно доповнює кислинка лимонного листа. Усередині ролу - екзотичні ананас і апельсин, а подається він з апельсиновим соусом з цедрою. Вибух цитрусових смаків не залишить вас і цієї осені!

Солодкий рол з ківі та грушею

Такого поєднання смаків ви ще не куштували! Найніжніший бісквіт, легкий крем панакота, кисло-солодкий ківі і груша на вині. Оберніть це в лист ароматного манго - і хіт нового сезону перед вами! Подається рол з вершковим морозивом та оригінальним винним соусом.

Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Літо набирає обертів! 

А тому щоб уникнути перегріву, ми пропонуємо вам заглянути в «Сушия» на нове, по справжньому освіжаюче літнє меню: холодні чаї, кавові напої та фруктові смузі. 

Коли зима приносить у наше життя морози і сніг, розмальовує усе біло-сірими тонами, як ніколи виникає потреба в теплі і яскравих фарбах.

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En