Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння

Для кур'єрів «Точної доставки» дорога — це практично робоче місце:  багато годин вони проводять за кермом, доставляючи вам найсвіжіші страви японської кухні. Роблять вони це дійсно майстерно — оминаючи пробки, знаючи всі об'їзні маршрути, й іноді це доводиться робити в дощ або снігопад. У такі моменти буває складно управляти машиною і від кожного руху може залежати життя водія або пішоходів.

Ми запросили професійного автогонщика, призера кільцевих і гірських змагань Сергія Бабака провести для наших кур'єрів майстер-клас з контраварійного водіння. 21 серпня 2016 року зібравшись в картинг-центрі Інгул KART, під керівництвом Сергія кур'єри пройшли теоретичну і практичну підготовку. Спочатку розібрали фізику руху, проаналізували відео з авторегістратора, розглянули техніку правильного управління кермом і педалями в небезпечних ситуаціях, а після відпрацьовували практичні навички на картинговой трасі складної конфігурації.

Отримані навички допоможуть нашим хлопцям бути справжніми асами водіння і не тільки вчасно і безпечно доставляти вам улюблені суші і роли, а й впевненіше почувати себе за кермом в побутових ситуаціях.