Нове меню в ТРЦ Sky Mall «Сушия» підбила підсумки року Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Осіннє меню – кольори свіжості Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

«Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей

23 Березня 2016

«Сушия» вітає з ювілеєм групу компаній «Мировая Карта» — легендарний ресторанний проект, частиною якого ми з гордістю є ось уже 10 років.

«Світова Карта» сьогодні - це 20 років гастрономічного джазу: історія сміливих експериментів, імпровізацій і створення трендів на ресторанному ринку України. Почавши свою історію в 1996 році з відкриття першого в Україні стейк-хауса дядька Сема (зараз Сема Steak House), сьогодні портфоліо «Світової Карти» - це цілий калейдоскоп легендарних гастро-проектів, які свого часу формували ресторанну культуру України та знайомили країну з екзотичними національними кухнями. Мексиканська Текіла Хаус і грузинський «Міміно», ірландський паб Golden Gate і мароккансько-середземноморський Марракеш, ресторан високої української кухні «Липський Особняк» - ці заклади були і залишаються знаковими об'єктами на ресторанній карті кожного гурмана.

Динамічна, модна і смілива «Світова Карта» знаходиться в постійному розвитку та пошуку нових форматів: ліцензійний лаунж-ресторан Buddha-bar Kiev, бар Червоні двері, мережа ресторанів-піцерій Il Molino і мережу концептуальних міських кафе City Zen з'явилися саме завдяки новаторському духу, відкритості та джазової філософії в ресторанному бізнесі компанії.

У 2006 народилася концепція нашої мережі ресторанів японської кухні «Сушия». Сьогодні у нас вже 40 ресторанів в різних куточках нашої батьківщини, і ми раді можливості надавати екзотичне японське звучання висококласної джазової імпровізації у виконанні біг-бенду «Світової Карти»!