«Сушия» підбила підсумки року Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Нове сезонне літнє меню від «Сушія»

26 Червня 2013

Влітку, коли прагнеш освіжаючої прохолоди і легких низькокалорійних страв, нове спеціальне літнє меню від бренд-шефа «Сушия» Яни Дерев'янко приємно порадує Гостей мережі.

На Вас чекають 3 позиції європейських салатів, літній ягідний суп і 11 освіжаючих популярних напоїв.

У нове меню увійшли легкі європейські салати, які дуже актуальні в літній період. Добре знайомі і улюблені українцями рецепти приємно здивують новими екзотичними нотками. Основа салатів - мікс з листя салатів руколи, фрізе, маш-салату і салату лолло біонда, який робить страви не лише смачними, а й корисними для здоров'я. А великі порції допоможуть вгамувати голод і не набрати зайвих калорій.

Салат з креветками з кокосовим соусом включає свіжі апельсини і грушу, які надають неповторні нотки цьому дивовижному салату. Соус на основі кокосового молока створений за оригінальною японською рецептурою.

Салат з куркою під соусом «Понзу» включає помідори, обсмажене соковите філе курки, яйце і таке корисне насіння гарбуза. Приправлений салат популярним в Японії соусом «Понзу» на основі соєвого, відомого своїм вишуканим, яскраво вираженим смаком.

Салат з крем-сиром і помідорами черрі - це добірні соковиті помідори черрі, найніжніший крем-сир з популярного заводу в США і м'якоть авокадо. Приправа з оливкової олії з лимонним соком розставляє правильні акценти.

Цього літа побалуйте себе широким вибором напоїв: полунична, персикова і смородинова Маргарити, Мохіто полуничний і смородиновий, Спрітц Амаретто і смородиновий, Лимонад екзотичний і бананово-персиковий, Сангрія, Кава Айс - усі тонізуючі напої створені спеціально до літнього сезону.

Полуничний суп з морозивом - дивовижний літній прохолодний суп, який приємно охолоджує в спекотний день. Нова форма подачі з морозивом і характерна приємна кислинка полуниці порадують гурманів.

Нове літнє меню діє з 26 червня до 31 серпня. Приходьте в «Сушия» за новими враженнями!

Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Літо набирає обертів!

А тому щоб уникнути перегріву, ми пропонуємо вам заглянути в «Сушия» на нове, по справжньому освіжаюче літнє меню: холодні чаї, кавові напої та фруктові смузі.

Коли зима приносить у наше життя морози і сніг, розмальовує усе біло-сірими тонами, як ніколи виникає потреба в теплі і яскравих фарбах.