Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

24 Квітня 2014

​Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій. 

Студентів ознайомилися з концепцією та структурою мережі «Сушия», яка на сьогодні налічує 44 ресторани, 24 з яких розташовані у Києві. Майбутнім випускникам розповіли про можливості кар’єрного зростання та подальшого працевлаштування у компанії «Сушия». Сьогодні 90% керуючих посад займають працівники, які починали з інших посад у компанії та досягли значних результатів у своїй роботі.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії. З цим проектом «Сушия» посіла 2-е місце на конкурсі «HR-бренд 2013». За цією програмою кращі та ініціативні працівники ресторанів проходять багаторівневий відбір за особистими і професійними критеріями. «Сушия» самостійно розробляла всі навчальні матеріали, використовуючи успішні практики управління ресторанами, отримані за роки існування компанії, та кращі західні навчальні практики. Навчання ведуть наставники - старші керівники ресторанів і компетентні фахівці. За 2013 рік «Майстерня лідерів» випустила 35 менеджерів, що становить 61% менеджерів Києва, а в цілому за період двох років програма забезпечила ресторани Києва 94% управлінців, 16 з яких вже стали директорами.

Звичайно, цікавим для студентів став майстер-клас із приготування суші. Су-шеф ресторану показав студентам основні прийоми створення різних видів ролів, поділився таємницями правильного приготування рису для страв японської кухні, розказав багато цікавого про основні компоненти (норі, васабі, імбир) та продемонстрував різні варіанти наповнення ролів. На майстер-класі студенти дізналися про відмінності у технології суші, сашимі та ролів. Також студентам було надано можливість взяти участь у приготуванні ролів, звичайно, з допомогою шефа, а потім і продегустувати їх. Для приготування знадобилося дуже мало часу, а от насолода від куштування страви залишилася надовго!

Щоб отримати додаткову інформацію, звертайтеся за тел. 067-217-37-21.

Ласкаво просимо до «Сушия»!


Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия запрошує дорослих та дітей відвідати захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування суші. Це хороша можливість цікаво та корисно провести час, приготувавши улюблені роли.

На майстер-класі від найкращих суші-майстрів мережі учасники познайомляться з традиціями японської кухні та дізнаються секрети приготування улюблених ласощів, навчаться створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия обрала кращих сушистів під час всеукраїнського Чемпіонату сушистів.

Переможцями стали Дмитро Осадчий, Дмитро Високос і Богдан Мовчан, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия delivery@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En