Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

24 Квітня 2014

​Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій. 

Студентів ознайомилися з концепцією та структурою мережі «Сушия», яка на сьогодні налічує 44 ресторани, 24 з яких розташовані у Києві. Майбутнім випускникам розповіли про можливості кар’єрного зростання та подальшого працевлаштування у компанії «Сушия». Сьогодні 90% керуючих посад займають працівники, які починали з інших посад у компанії та досягли значних результатів у своїй роботі.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії. З цим проектом «Сушия» посіла 2-е місце на конкурсі «HR-бренд 2013». За цією програмою кращі та ініціативні працівники ресторанів проходять багаторівневий відбір за особистими і професійними критеріями. «Сушия» самостійно розробляла всі навчальні матеріали, використовуючи успішні практики управління ресторанами, отримані за роки існування компанії, та кращі західні навчальні практики. Навчання ведуть наставники - старші керівники ресторанів і компетентні фахівці. За 2013 рік «Майстерня лідерів» випустила 35 менеджерів, що становить 61% менеджерів Києва, а в цілому за період двох років програма забезпечила ресторани Києва 94% управлінців, 16 з яких вже стали директорами.

Звичайно, цікавим для студентів став майстер-клас із приготування суші. Су-шеф ресторану показав студентам основні прийоми створення різних видів ролів, поділився таємницями правильного приготування рису для страв японської кухні, розказав багато цікавого про основні компоненти (норі, васабі, імбир) та продемонстрував різні варіанти наповнення ролів. На майстер-класі студенти дізналися про відмінності у технології суші, сашимі та ролів. Також студентам було надано можливість взяти участь у приготуванні ролів, звичайно, з допомогою шефа, а потім і продегустувати їх. Для приготування знадобилося дуже мало часу, а от насолода від куштування страви залишилася надовго!

Щоб отримати додаткову інформацію, звертайтеся за тел. 067-217-37-21.

Ласкаво просимо до «Сушия»!


Схожі статті

«Перемога в Чемпіонаті суші-майстрів додала мені впевненості для роботи. Я переконався, що перебуваю на правильному шляху, і це дало мені стимул для подальшого розвитку. Я радий, що Сушия таким чином надихає своїх співробітників.»

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия запрошує дорослих та дітей відвідати захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування суші. Це хороша можливість цікаво та корисно провести час, приготувавши улюблені роли.

На майстер-класі від найкращих суші-майстрів мережі учасники познайомляться з традиціями японської кухні та дізнаються секрети приготування улюблених ласощів, навчаться створювати кулінарні шедеври власними руками.

    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Замовити суші*

    +380 (44) 225 5555

    Укр