Разом з ПриватБанком Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG «Чарівна зима» в «Сушія» Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Нова допомога нашим бійцям «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

24 Квітня 2014

​Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій.

Студентів ознайомилися з концепцією та структурою мережі «Сушия», яка на сьогодні налічує 44 ресторани, 24 з яких розташовані у Києві. Майбутнім випускникам розповіли про можливості кар’єрного зростання та подальшого працевлаштування у компанії «Сушия». Сьогодні 90% керуючих посад займають працівники, які починали з інших посад у компанії та досягли значних результатів у своїй роботі.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії. З цим проектом «Сушия» посіла 2-е місце на конкурсі «HR-бренд 2013». За цією програмою кращі та ініціативні працівники ресторанів проходять багаторівневий відбір за особистими і професійними критеріями. «Сушия» самостійно розробляла всі навчальні матеріали, використовуючи успішні практики управління ресторанами, отримані за роки існування компанії, та кращі західні навчальні практики. Навчання ведуть наставники - старші керівники ресторанів і компетентні фахівці. За 2013 рік «Майстерня лідерів» випустила 35 менеджерів, що становить 61% менеджерів Києва, а в цілому за період двох років програма забезпечила ресторани Києва 94% управлінців, 16 з яких вже стали директорами.

Звичайно, цікавим для студентів став майстер-клас із приготування суші. Су-шеф ресторану показав студентам основні прийоми створення різних видів ролів, поділився таємницями правильного приготування рису для страв японської кухні, розказав багато цікавого про основні компоненти (норі, васабі, імбир) та продемонстрував різні варіанти наповнення ролів. На майстер-класі студенти дізналися про відмінності у технології суші, сашимі та ролів. Також студентам було надано можливість взяти участь у приготуванні ролів, звичайно, з допомогою шефа, а потім і продегустувати їх. Для приготування знадобилося дуже мало часу, а от насолода від куштування страви залишилася надовго!

Щоб отримати додаткову інформацію, звертайтеся за тел. 067-217-37-21.

Ласкаво просимо до «Сушия»!

Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия запрошує дорослих та дітей відвідати захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування суші. Це хороша можливість цікаво та корисно провести час, приготувавши улюблені роли.

На майстер-класі від найкращих суші-майстрів мережі учасники познайомляться з традиціями японської кухні та дізнаються секрети приготування улюблених ласощів, навчаться створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия обрала кращих сушистів під час всеукраїнського Чемпіонату сушистів.

Переможцями стали Дмитро Осадчий, Дмитро Високос і Богдан Мовчан, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.