Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві

3 Лютого 2015

В останні дні на ряді ресурсів в мережі Інтернет з'явилися публікації про те, що Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги прокуратури і зобов'язав "Сушия" повернути з незаконної оренди приміщення в центрі столиці.

Факт звинувачення Компанії у неправомірному користуванні приміщенням є безпрецедентним за всю історію роботи ТОВ «Сушия», яка складає вже 9 років. Ми відповідально заявляємо, що весь час, який приміщення перебували у нас в оренді, ми сумлінно оплачували вартість оренди, зафіксовану в договорі, а також неухильно дотримувалися всіх зобов'язань, узятих на себе за договором. Єдиним періодом, за який Компанія не оплачувала вартість оренди, був період Революції Гідності, коли ресторан опинився в епіцентрі подій і в приміщенні базувалася 2а сотня Самооборони Майдану. Після цього «Сушия» провела за власний рахунок масштабний ремонт даних приміщень, відновивши їх.

Також звертаємо увагу на те, що вказане рішення Господарського суду не набуло чинності і ТОВ «Сушия» планує подати на нього апеляцію. Компанія буде продовжувати інформувати громадськість і співробітників про подальший розвиток ситуації, взаємодіючи зі ЗМІ та правоохоронними органами.

Схожі статті

Компанія «Сушия» підводить підсумки соціальної ініціативи «Допоможемо своїм», що стартувала у вересні 2014 року.

Завдяки Гостям «Сушия», які взяли участь в акції «Допоможемо своїм», за цей час вдалося зібрати понад 400 тис. грн, які були спрямовані на підтримку бійців і українців, постраждалих від дій в зоні АТО.

Ресторани і служба доставки Сушия з радістю подарують вам святковий настрій та незабутні враження в День Святого Валентина. Ми запрошуємо вас провести цей вечір в одному з наших ресторанів або замовити смачну вечерю до себе додому.

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.