Разом з ПриватБанком Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG «Чарівна зима» в «Сушія» Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Нова допомога нашим бійцям «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Подаруй ялинці життя разом із Сушия

8 Грудня 2014

Шановні Гості!

Минулого Нового Року тільки кияни купили більше 18 тисяч живих ялинок, а ще тисячі виявилися нікому не потрібними. І вже 1 січня велика кількість мертвих дерев валялася біля ялинкових базарів і торгових центрів!

Впевнені, ви знаєте, що попит породжує пропозицію. Тому давайте почнемо з себе. Чим менше ми будемо купувати живих ялинок, тим менше їх будуть безжалісно вирубувати для продажу. Давайте разом відмовимось від зрубаних ялинок, адже ці хвойні красуні єдині, що працюють над створенням кисню для людей цілодобово та увесь рік (365/24/7). Саме для того їх і створила природа.

Подарувати ялинці життя – дуже просто! Запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі на наших офіційних сторінках у Facebook та Vkontakte. Натисніть «Like» на публікації про конкурс та поділіться нею з друзями, використовуючи хештег #подаруй_ялинці_життя.

25 грудня ми рандомно визначимо переможця з усіх учасників, хто взяв участь у проекті, і подаруємо йому чудову велику штучну ялинку.

Схожі статті

Компанія «Сушия» підводить підсумки соціальної ініціативи «Допоможемо своїм», що стартувала у вересні 2014 року.

Завдяки Гостям «Сушия», які взяли участь в акції «Допоможемо своїм», за цей час вдалося зібрати понад 400 тис. грн, які були спрямовані на підтримку бійців і українців, постраждалих від дій в зоні АТО.

Завдяки вам за період дії проекту «Допоможемо своїм» ми зібрали суму для допомоги нашим бійцям в зоні АТО розміром 362 552 грн.

Нещодавно ми передали волонтерам МБФ «Кожен Може» ще один апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ), який відправився на передову для допомоги пораненим бійцям.

Минулого тижня ми змогли поповнити арсенал відважних ангелів зони АТО - екіпажу «Хотабич»: нам вдалося передати волонтерам два апарати штучної вентиляції легень (ШВЛ).