Нове меню в ТРЦ Sky Mall «Сушия» підбила підсумки року Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Осіннє меню – кольори свіжості Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи

19 Серпня 2016

Чудовий подарунок для близьких, друзів, колег та дітей ви можете придбати в Сушия  у вигляді подарункового Сертифіката на кулінарний майстер-клас.

Володар даного Сертифікату зможе поринути в Японію, доторкнутися до японської культури, дізнатися про секрети та особливості кухні...

Майстер-клас включає:

1. Розповідь про інгредієнти та ключові продукти, які використовуються в японській кухні.
  2. Розділка риби, секрети нарізки, правила зберігання продуктів і т.д.
  3. Приготування ролів/суші нігірі/суші гункан (фелікс)/ салатів/десертів.
  4. Приготування напоїв / дегустація вина
  5. Рецепти блюд.

Подарунковий  Сертифікат  можна придбати в ресторані Сушия на пр. Перемоги 3а.

Вартість Сертифікату:

• на дорослий майстер-клас 300грн або 400грн
  • на дитячий майстер-клас 150грн або 200грн.

Правила використання Сертифікату на кулінарні майстер-класи:

1. Сертифікат надає право лише одній особі, яка його пред’являє,  на відвідування одного із групових кулінарних майстер-класів згідно вартості вказаній на Сертифікаті.
  2. Детальну інформацію щодо переліку кулінарних майстер-класів, дати та часу їх проведення, адреси проведення та вартості, розміщено на офіційному веб-сайті  за посиланнями: «Кулінарні майстер-класи для дорослих»  та  або можна дізнатися зателефонувавши за номером телефону 067-447-52-11.
  3. Перед використанням Сертифікат необхідно авторизувати не пізніше ніж за сім днів до його використання.. Для авторизації особа, яка відвідуватиме кулінарний майстер-клас або її законний представник, має зателефонувати за номером телефону (067) 447-52-11.
  4. Сертифікат дає право на відвідування групового кулінарного майстер-класу особою, яка його пред’являє, і не підлягає відшкодуванню в грошовій чи будь-якій іншій формі.

Додаткові відомості за правилами використання Сертифікату ви зможете дізнатися тут