«Сушия» підбила підсумки року Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Святкуймо день народження «Сушия» разом

13 Грудня 2013

«Сушия» вже сім років дарує своїм Гостям яскраві емоції і дуже смачні страви.

На честь свого дня народження «Сушия» підготувала подарунки і пропонує спробувати нове спеціальне меню «7 років - 7 страв» - найкращі страви за час існування мережі.

Мережа ресторанів «Сушия» завжди намагалася здивувати своїх Гостей і запропонувати їм найкращі страви з якісних і найсвіжіших продуктів. З 11 грудня 2013 у всіх ресторанах мережі Гостей очікує спеціальне меню «7 років - 7 страв». Протягом місяця, до 11 січня, Ви зможете спробувати найпопулярніші страви, які були в мережі «Сушия». Спеціальне меню - це два супи, два салати, два роли і десерт.

«Сушия» вибрала і вдосконалила сім популярних страв: деяким стравам ми надали нового смаку, іншим - змінили подачу. Спеціальне меню до дня народження «Сушия» - це ті страви, які давно сподобалися Гостям, але в новій інтерпретації. Не пропустіть можливість відсвяткувати день народження улюбленого ресторану - тільки один місяць!

Філадельфія де Люкс зі свіжим лососем

Один з найсмачніших ролів, який традиційно користується популярністю у Гостей мережі ресторанів «Сушия». Поєднання рису, свіжого огірка, листа норі, найніжнішого крем-сиру, золотистої ікри корюшки і апетитного лосося - завжди відмінний вибір. Класика - завжди в тренді. Цей рол ми доповнили незвичною подачею страви - тепер він укритий тонким шаром рибного желе.

Унагі Дракон

Яскравий і смачний рол «Унагі Дракон» до вподоби багатьом поціновувачам японської кухні. Поєднання копченого вугра та м'якоті авокадо дарує чудовий смак, котрий влучно дополнюється гострим манговим соусом. «Унагі Дракон» подарує як візуально-естетичне, так і гастрономічне задоволення.

Пекінський салат з куркою

Пекінський салат з куркою - легка та смачна страва. Поєднання свіжих овочів і ніжного м'яса курки - хороше рішення, щоб вгамувати відчуття голоду. Пекінська капуста, салат радічіо, куряча грудинка - прості інгредієнти, заправлені спеціальним медово-гірчичним соусом та прикрашені мікрогріном цибулі. А нетрадиційна подача салату, у хрусткій корзинці, здивує гурманів японської кухні.

Салат з копченою качкою та інжиром

Все геніальне - просто. Вишукані страви, які дарують унікальні гастрономічні смаки, насправді прості. Соковите філе копченої качки, стиглий інжир, м'якоть авокадо, зелений салат та мікрогрін гороху - красиво, вишукано та смачно.

Суп «Удон»

Найпопулярніший суп тепер виглядає по-новому. Традиційний смак, традиційне поєднання інгредієнтів - локшина Удон, зелена цибуля, соковите філе курки, креветки в клярі «Темпура», крабові палички і яйце - але абсолютно нова подача страви, доповнена мікрогріном цибулі. Насичений смак гарячого супу «Удон» - те, що потрібно в холодну зиму.

Гарбузовий крем-суп з імбиром

Ніжний гарбузовий крем-суп - корисний для здоров'я. Взимку так важливо зберігати потрібну кількість вітамінів і корисних речовин в організмі. Гарбуз від природи багатий бета-кератином, вітамінами і мікроелементами. Тепер цей суп можна посмакувати разом з ніжним крем-сиром та паличками з курячого філе у хрусткому тісті.

Фруктовий салат під соусом сабайон

На десерт порадуйте себе низькокалорійним і яскравим фруктовим салатом. Шматочки апетитного персику, ананасу та бананів, кисло-солодких апельсинів та яблук, стиглих ківі і солодкого інжиру поєднуються з соусом сабайон, який традиційно готується з жовтка, цукру, цедри лимона та білого напівсолодкого вина. Прекрасне поєднання фруктів з солодким соусом.

Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Сушия запрошує дорослих та дітей відвідати захоплюючі кулінарні майстер-класи з приготування суші. Це хороша можливість цікаво та корисно провести час, приготувавши улюблені роли.

На майстер-класі від найкращих суші-майстрів мережі учасники познайомляться з традиціями японської кухні та дізнаються секрети приготування улюблених ласощів, навчаться створювати кулінарні шедеври власними руками.

Літо набирає обертів!

А тому щоб уникнути перегріву, ми пропонуємо вам заглянути в «Сушия» на нове, по справжньому освіжаюче літнє меню: холодні чаї, кавові напої та фруктові смузі.