«Сушия» підбила підсумки року Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Ресторан у хмарах

3 Липня 2013

Мережа ресторанів «Сушия» впроваджує хмарний сервіс Office 365 та отримує ефективне бізнес-рішення для більш продуктивної роботи співробітників

Мережа ресторанів японської кухні «Сушия» обрала хмарний сервіс Microsoft Office 365 для скорочення витрат та підвищення продуктивності роботи співробітників. Протягом останніх років бізнес компанії швидко зростав, і вона розпочала пошук прогресивного рішення, яке б забезпечило зручну та швидку роботу для працівників. «Сушия» зупинилася на хмарному поштовому сервісі Microsoft Exchange Online, що входить до Microsoft Office 365. Використання хмарного офісу дозволило компанії зменшити витрати часу на підтримку роботи поштової системи в 3 рази.

Мережа «Сушия» присутня на ринку з 2006 року і з цього часу невпинно нарощує кількість ресторанів в Україні. На сьогоднішній день мережа нараховує 37 ресторанів в 13 регіонах України і щомісячно обслуговує понад 350 000 гостей. У 2012 році мережа відкрила 10 нових ресторанів в Україні.

«Ми розглядали декілька варіантів для оптимізації наших процесів. Перший - інвестувати в нове обладнання та програмне забезпечення, щоб підтримувати поштовий сервіс на необхідному рівні продуктивності з урахуванням зростаючої кількості користувачів, а також питань, що стосуються доступності та безпеки. Другий варіант - хмарні рішення. Останній виявився більш ефективним з точки зору якості сервісу. Ми розглядали конкуруючі рішення від Google та Microsoft, і у тендері обрали рішення Office 365», - говорить Роман Романчук, генеральний директор «Сушия».

Основними критеріями, які вплинули на вибір на користь Microsoft стали звичний інтерфейс програм, можливість для співробітників спільно працювати над завданнями, простота керування поштовими обліковими записами. Окрім того, компанія могла обрати зручний тарифний план із функціоналом, який можна розширювати у майбутньому (встановлювати додаткові офісні програми, розгортати внутрішній портал, користуватися сервісом для конференц-зв’язку). Не менш важливою є і сервісна підтримка з боку Microsoft та наявність в Україні сертифікованих фахівців.

Починаючи із минулого року, «Сушия» придбала близько 140 ліцензій, обраний тарифний план Office 365 дозволяє працювати з поштою у хмарах. Рішення дозволило компанії зменшити витрати часу на підтримку роботи системи в 3 рази і більш чітко планувати витрати в залежності від кількості користувачів. Зрозумілий для співробітників інтерфейс дозволив зекономити ресурси на додаткове навчання, а зручна та швидка робота з поштою з мобільного телефону дала змогу оперативно вирішувати робочі питання з будь-якого місця.

«Існує низка функцій, які ми ще не використовуємо, але розглядаємо вже зараз. Наприклад, сервіси для спільної роботи, такі як інтернет-портал, який може використовуватися для внутрішньої комунікації. Це, безумовно, зручно з точки зору керування витратами - ми платимо лише за те, що використовуємо, і щойно нам знадобляться додаткові ресурси, ми декількома кліками міняємо тарифний план, і не потрібно купувати нове залізо чи серверне обладнання», - говорить Антон Ходисько, ІТ-директор «Сушия».

«Office 365 – ефективне рішення для підприємств будь-якого розміру і будь-якого рівня розвитку. Ми бачимо, що малий та середній бізнес в Україні найактивніше у Європі користується хмарними сервісами, розуміючи ті конкурентні переваги, які це дає. Співробітники компанії можуть працювати ефективніше, а компанія - швидше реагувати на зміни бізнес-середовища», - коментує Дмитро Шимків, генеральний директор «Майкрософт Україна».

Хмарні сервіси уже набули значної популярності в Україні. Опитування, проведене аналітичною компанією Ipsos на замовлення Microsoft, показало, що малий та середній бізнес України найактивніше в Європі використовує хмарні сервіси для забезпечення гнучкості, економічної ефективності та безпеки свого бізнесу. 85% українських респондентів відповіли, що користуються хоча б одним із таких хмарних сервісів як електронна пошта, сервіси для зберігання даних та обміну документами, служби миттєвих повідомлень та офісні продукти для підвищення ефективності, наприклад, Office 365. В середньому в Центральній та Східній Європі доля користувачів хмарних сервісів в малому та середньому бізнесі сягає 65%, а у світі - 53%.

Про корпорацію Microsoft

Заснована у 1975 році корпорація Microsoft є визнаним світовим лідером у галузі розробки програмного забезпечення, а також у наданні послуг та рішень, які допомагають людям та компаніям повністю реалізувати свій потенціал.

З 2003 року в Україні діє компанія «Майкрософт Україна», до завдань якої входить розвиток ринку програмного забезпечення та просування продуктів Microsoft, підтримка партнерів та замовників, а також локалізація новітніх технологій корпорації та реалізація соціальних проектів на території України.

Додаткову інформацію про компанію та продукти Майкрософт можна знайти на веб-серверах Microsoft: www.microsoft.ua

Microsoft® є товарним знаком Microsoft Corporation, що охороняється в США і/або інших країнах. Інші назви продуктів і компаній, що згадуються в даному документі, можуть бути товарними знаками відповідних власників.