Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

«Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час

8 Жовтня 2014

2 жовтня відбувся прес-сніданок компанії «Сушия», на якому генеральний директор мережі ресторанів сучасної японської кухні Роман Романчук зустрівся з журналістами провідних ЗМІ України. 

Під час дискусії Роман розповів про те, яким чином «Сушия» вдається залишатися найбільшою мережею японської кухні в Україні, незважаючи на непросту ситуацію на ринку сьогодні. Ресторанам, в яких частка імпортної сировини становить до 80%, доводиться особливо складно. Але навіть у таких умовах «Сушия» вдається утримати ціни на рівні 2013 року. Крім того, у 2014 році було відкрито два нових ресторани мережі в Києві, а також планується ще одне відкриття до кінця цього року. 

У зв'язку з нестабільною ситуацією в країні компанія «Сушия» була змушена закрити два ресторани в Сімферополі, один ресторан в ТЦ «Ультрамарин» в Києві, а також призупинити роботу двох ресторанів у Луганську та Донецьку. Мережа подбала про своїх співробітників: усі жителі Сходу і Криму мали можливість отримати роботу в інших містах України - компанія забезпечила проживання та харчування на перший час. Також компанія запустила ініціативу «Допоможемо своим», спрямовану на допомогу бійцям АТО та їх сім'ям. 

Роман Романчук, генеральний директор компанії «Сушия»: «Криза для нас - це час перебудуватися, оптимізувати внутрішні процеси та інвестувати в майбутнє. Це час проявляти лояльність до власних Гостей. Наша стратегія спрямована на те, щоб максимально утримувати поточні ціни за рахунок власної маржинальності, а також розвивати проекти, спрямовані на зростання лояльності наших Гостей. Зараз ситуація вимагає максимальної зосередженості на споживачеві, його очікуваннях і вигодах».

Схожі статті

Керівник мережі «Сушия» Роман Романчук

Керівник мережі «Сушия» Роман Романчук

Керівник мережі «Сушия» Роман Романчук про тренди в ресторанній індустрії, уподобання та очікування гостей та користь спеціалізації.

    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Замовити суші*

    +380 (44) 225 5555

    Укр