«Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм»

18 Листопада 2014

«Сушия» продовжує розвивати проект «Допоможемо своїм», покликаний допомогти українським бійцям в зоні АТО, і в листопаді розпочинає продаж нового символічного сувеніру - брелока «Victory».

Ми спеціально зупинили свій вибір на корисному в побуті предметі, який можна використовувати кожен день. Але найголовніше - придбавши брелок, ви допоможете хлопцям, які мужньо борються за нашу свободу в зоні військових дій. Купуючи новий сувенір, ви робите свій внесок у скарбничку АТО. Брелоки «Допоможемо своим» ви зможете придбати в ресторанах «Сушия» і в Точної Доставці в Києві та Львові.

Благодійна ініціатива «Допоможемо своим» стартувала в мережі «Сушия» в жовтні 2014 року. Весь цей час, купувавши спеціально створений рол Victory або наклейку, відвідувачі мережі допомагали зібрати кошти на потреби АТО, які перераховувалися в благодійний фонд «Кожен може». За цей час завдяки участі та чуйності наших Гостей грошовий фонд «Допоможемо своїм» склав 138 736 грн, на які було придбано життєво необхідні медикаменти та тепле зимове взуття для бійців 55-ї окремої артилерійської бригади із Запоріжжя.

З кожним днем все більше небайдужих українців приєднуються до нашої акції. Приходьте в «Сушия» та підтримайте мужніх бійців, які героїчно захищають нас на сході України - для цього достатньо придбати рол Victory, наклейку або брелок.

Підтримаємо наших захисників! Допоможемо своїм!

Інформація про громадянську платформі «Волонтерська сотня»:

«Волонтерська сотня»​ - це громадянська волонтерська платформа швидкого реагування, яка виникла у відповідь на цивільні потреби, пов'язані з ситуацією в Україні. Напрямки роботи:

• Допомога пораненим в АТО;
  • Допомога вимушеним переселенцям;
  • Поставка медикаментів, необхідних для захисту та гуманітарної допомоги, для підрозділів МВС, СБУ, МО в зону АТО.

Реквізити одержувача благодійних коштів: БО "МБФ" КОЖЕН Може ", Код ЄДРПОУ 39358226, 04080, м.Київ, вул. Костянтинівська, 73