Нове меню в ТРЦ Sky Mall «Сушия» підбила підсумки року Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Осіннє меню – кольори свіжості Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

«Сушия» підбила підсумки року

25 Січня 2016

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» підвела підсумки 2015 року – 9-го року успішної роботи на українському ринку. Свій ювілейний рік компанія починає з 39 ресторанами в 12 містах України (23 в Києві і 16 в регіонах), більше 1500 співробітників, новими планами і перспективами.

У 2015 році «Сушия» продемонструвала стабільний розвиток. Компанія відкрила нові ресторани в Києві (ТЦ «Апрєль», просп. Л. Курбаса, 19а) та Львові (ТРЦ «Forum Lviv», вул. Під Дубом, 7б), інвестувавши в них близько 6,8 млн. грн.

Також компанія вже вклала близько 1,8 млн. грн. в два нових ресторани, відкриття яких заплановане на перший квартал 2016: у новому київському торгово-розважальному центрі «New Way» (вул. Архітектора Вербицького) і у Львові за адресою пр. Т. Шевченка, 3. При цьому з незалежних від компанії причин в 2015 році «Сушия» змушена була закрити 3 київських ресторани –  в ТРЦ «Гулівер», ресторани на вул. Грушевського та Городецького.

Розвиток мережі торкнувся і сервісу «Точна доставка»: на сьогоднішній день послуга доставки від «Сушия» доступна не лише в містах присутності мережі, але також в передмістях, кількість яких вже становить 17. Зростання замовлень «Точної доставки» склало 8,64% по відношенню до 2014 року – компанія обробила 486 275 замовлень доставки. У 2015 році до існуючих каналів замовлення доставки страв «Сушия» – за допомогою офіційного сайту, мобільних додатків і call-центру – додалася можливість замовлення через мобільний додаток для онлайн-банкінгу Приват24.

В рамках постійного підвищення стандартів мережі в грудні 2015 року в партнерстві з «Міжнародною фінансовою корпорацією» (IFC) – членом Групи Світового банку і найбільшим глобальним інститутом розвитку – «Сушия» першою серед ресторанів України запустила комплексну піврічну програму підготовки з харчової безпеки. У рамках цього проекту експерти міжнародного рівня проводять комплексну діагностичну оцінку мережі, перевіряють безпеку всіх ресторанів «Сушия» і вносять рекомендації щодо удосконалення системи контролю харчової безпеки. По закінченні проекту наступним кроком стане міжнародна сертифікація FSSC 22000.

Компанія також продовжує працювати над розвитком системи логістики та власного імпорту, які дозволяють забезпечувати найвищу якість і зберігати демократичні ціни. Сьогодні частка імпорту – у тому числі власного – в структурі закупівель «Сушия» становить понад 80%. Компанія закуповує ключові інгредієнти в США, В'єтнамі, Китаї та Латвії.

«Сушия» постійно розширює своє меню, пропонуючи гостям не тільки улюблені страви класичної японської кухні, які користуються незмінним попитом, а й креативні сезонні пропозиції. У 2015 році в меню «Сушия» було 3 сезонних спешіалза – мережа представила 16 нових страв і 11 напоїв. На даний момент в ресторанах мережі доступна спеціальна зимова пропозиція «Чарівна зима».

Прагнучи власноруч вирішувати проблему відсутності кваліфікованого персоналу ресторанної галузі, «Сушия» інвестує у власну програму підготовки кадрів. Так, у 2015 році компанія провела 40 шкіл офіціантів і 66 шкіл кухарів, навчивши більше 1000 нових офіціантів і кухарів японської кухні. Компанія також інвестує в професійний розвиток співробітників, забезпечує їм комфортні умови праці та соціальні гарантії. У 2015 році «Сушия» вперше потрапила до рейтингу кращих роботодавців України за версією журналу «Фокус», зайнявши в ньому друге місце.

Вважаючи своїм обов'язком не лише стабільно розвивати бізнес, підвищувати стандарти ресторанної справи в Україні, вирощувати професійні кадри, забезпечувати робочі місця і надходження до бюджету країни за рахунок сплати податків, «Сушия» також бачить свою місію в підтримці суспільства та різних соціальних проектів. Так, в 2015 році в рамках сприяння вітчизняному автоспорту компанія почала проект з підтримки гоночної команди – дебютанта Чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів. У 2016 році проект буде продовжено і розширено.

«2015 рік був непростим для українського бізнесу взагалі і для ресторанів зокрема. Ми всі відчули на собі наслідки нестабільної економічної і політичної ситуації в країні, і «Сушия» не стала винятком, – зазначив керівник мережі «Сушия» Роман Романчук. – При цьому до кінця року позитивна динаміка ставала все більш відчутною, і в цілому я можу оцінити минулий рік як досить успішний. У 2016 ми увійшли з новими амбітними планами, які вже починаємо втілювати. Ми відкриваємо нові ресторани, плануємо розширювати географію присутності, розвиваємо доставку, розробляємо концепцію оновлення «Сушия 2.0». Ми починаємо новий рік з оптимізмом – так, в 2016 нас чекає багато роботи, але це робота яку ми дуже любимо, – годувати наших гостей якісною та смачною японською кухнею і постійно перевершувати їхні очікування ».

Кілька цікавих фактів про «Сушия» в 2015 році:

• Найпопулярніша страва: рол «Філадельфія» зі свіжим лососем (229 433 проданих порції за рік) і водорості хіяші з кунжутом (220 429 порцій за рік)
  • Найпопулярніший напій: класичний лимонад з м'ятою (257 517 порцій за рік)
  • Найбільш відвідуваний ресторан мережі: «Сушія» в ТРЦ «Dream Town» (Київ) – 147 619 гостей за рік
  • Найбільш відвідуваний ресторан мережі в регіонах: (Львів) – 135 299 гостей за рік
  • Рекордну кількість замовлень служба доставки отримала 8 березня – 3 501 (приблизно 4 замовлення за хвилину протягом усього дня)
  • Рекордна кількість відвідувачів в день: 1 111 гостей (890 чеків) – 14 лютого, ТРЦ «Dream Town» (Київ)
  • Вжита кількість рису: 361 тонна за рік
  • Вжита кількість охолодженого лосося: 111 тонн за рік