Останні новини
Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

«Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні

24 Лютого 2016

19 лютого 2016 завершилося щорічне змагання кухарів мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия», яке зібрало майстрів японської кулінарії з різних міст України. Переможцем став Андрій Вишневий із «Сушия» у Вінниці.

Проведення змагань кухарів є для «Сушия» традиційним – чемпіонат, що завершився, став п'ятим в історії мережі. Дані конкурси проводяться в рамках корпоративної програми «Сушия» для забезпечення галузі кваліфікованими фахівцями і їх професійного зростання. Кухарі мережі регулярно підвищують рівень своєї майстерності, і профільні змагання є одним з інструментів стимулювання їх професійного розвитку.

5-й конкурс кухарів «Сушия» складався з серії відбіркових турів та фіналу, що проходив в Києві 19 лютого. На етапі відборів учасникам – кухарям третьої категорії, старшим змін і су-шефам – треба було обробити лосося, нарізати його для суші, приготувати суші лосось і суші вугор, а також створити блюдо з обраного за принципом лотереї інгредієнта. Члени журі, до складу якого входили операційний директор компанії, головний технолог, начальник відділу контролю якості, тренер з якості, консультант з технології, менеджер з розвитку персоналу та PR-менеджер, спільно оцінювали якість і майстерність виконання, швидкість, чистоту, зовнішній вигляд готових страв, творчий підхід і смакові якості. За результатами відбіркових турів у фінал вийшло 9 учасників з Києва, Харкова та Вінниці. На заключному етапі чемпіонату конкурсанти вгадували інгредієнти азіатської кухні, готували страву від шефа і представляли авторський рецепт для меню «Сушия».

Переможцем 5-ого чемпіонату кухарів японської кухні «Сушия» став Андрій Вишневий з «Сушия» у Вінниці, друге і третє місця дісталися киянам: «срібло» отримав Едуард Волошин з ТРЦ Sky Mall, а «бронзу» – Богдан Авраменко з «Блокбастера».

«Наші співробітники – це наша головна цінність, ми багато інвестуємо в їх професійний розвиток. Важливо, щоб кожен працівник ресторану міг проявити свою творчість, а також оцінити свої можливості і відкрити в собі нові здібності в кулінарному мистецтві, – зазначила операційний директор «Сушия» Наталія Дорошенко. – Професійні чемпіонати – одна з найулюбленіших подій для наших кухарів: це азарт, змагальний дух, спілкування з колегами з різних регіонів України, обмін досвідом і демонстрація майстерності. Змагання – це завжди ривок вперед; ми раді, що наші майстри з ентузіазмом зустрічають такі професійні виклики, і всіляко заохочуємо їх в цьому».

В рамках власної програми підготовки кадрів «Сушия» відкрила «Школу кухарів» в кінці 2011 року. За допомогою цієї програми компанія розвиває молодих кваліфікованих співробітників. Крім цього, завдяки цій школі у кожного українця з'явилася можливість навчитися професійно готувати суші.

    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Телефон киевстар сушия+380 (97) 722 5555 Телефон киевстар сушия +380 (66) 525 5555

    Почта сушия callcenter@sushiya.ua

    Контакти →

    Замовити суші*

    +380 (44) 225 5555

    Укр