«Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ

15 Грудня 2013

У листопаді відбувся конкурс концепції дизайну інтер'єру для мережі ресторанів японської кухні «Сушия». У конкурсі взяли участь студенти архітектурних факультетів київських ВНЗ, охочі спробувати себе у створенні концепції інтер'єру ресторану.

Конкурс проводився для створення абсолютно нового образу для мережі ресторанів, сучасного і відкритого. Перед конкурсантами стояло непросте завдання, адже для досягнення бажаного результату необхідно було повністю відійти від звичної стилістики та усталених образів ресторану японської кухні. У цьому образі також передбачалася відсутність традиційних елементів культури Японії.

Переможцями конкурсу стала команда AB_Team - дизайнер Богдан Рохманійко і архітектор Олександр Рибалка.

Вітаємо переможців і дякуємо всім за участь!

Пропонуємо ознайомитися з роботою команди AB_Team та описом їх проекту.

«Формуючи кінцевий результат, ми йшли від загальних ідей гармонії людини з природою, до насущних проблем комунікації і затишку в закладах HoReCa.

Враховуючи побажання замовника, ми все ж знайшли спосіб втілити легкі мотиви Сходу в інтер'єрі сучасного європейського суші-ресторану. Це відповідає еко-тренду і природних мотивів, узятим на основу.

Ми максимально представили у проекті природні матеріали, нарочито підкресливши їх гостроту. Для балансу відкрили пластику штучних матеріалів обробки (наливні підлоги з параметричним малюнком, криволінійні площині на стінах, підвіси - "крила").

Основним елементом декору ми вибрали освітлення, завдяки чому виникла динамічна атмосфера. Для цього ми запропонували ряд систем Smart Lighting. Глибина плановості фонового і локального світла надали варіативності простору. Підсвічування підкреслили рух середовища. Композиція лайтбоксів на стінах також працює на основну ідею балансу між контрастами.

Ми бачимо затишний ресторан зі спокійною атмосферою, здатний в будь-який момент перетворитися на феєрію емоцій для гостей. Завдяки складному висвітленню це можливо в єдиному приміщенні не заважаючи один одному.»

Схожі статті

В останні дні на ряді ресурсів в мережі Інтернет з'явилися публікації про те, що Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги прокуратури і зобов'язав "Сушия" повернути з незаконної оренди приміщення в центрі столиці.

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Відтепер замовити японську кухню з ресторанів «Сушия» можна у Зазим'є, Погреби, Ірпінь, Білогородку, Княжичи, Вишневе, Бровари, Вишгород, Чабани, Новобіличі, Коцюбинське та Щасливе.