«Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів

27 Грудня 2013

«Сушия» обрала кращих сушистів під час всеукраїнського Чемпіонату суші-майстрів.

Переможцями стали Дмитро Осадчий, Дмитро Високос і Богдан Мовчан, які посіли перше, друге і третє місця відповідно.

Розвиток персоналу для мережі ресторанів «Сушия» - один з пріоритетних напрямів. Вже три роки поспіль «Сушия» проводить набір в єдину в Україні Школу сушистів, в якій усі бажаючі за два тижні зможуть освоїти професію сушиста. Ця навчальна програма була визнана експертами як найбільш успішний навчальний проект і зайняла 2 -е місце на професійному конкурсі «Премія HR-бренда 2012». Як Школа сушистів, так і Чемпіонат сушистів - проекти, які спрямовані на популяризацію професії сушиста і розвиток молодих фахівців. За допомогою цих програм мережа розвиває молодих кваліфікованих співробітників. У «Сушия» у кожного суші-майстра є унікальний шанс стати шеф-кухарем ресторану японської кухні всього за рік.

Кілька відбіркових конкурсів чемпіонату, в яких взяли участь близько 40 осіб з усієї України, мали визначити тих, хто гідний змагатися за головний приз і звання «Майстер суші 2013»: розбирання риби, нарізка суші, приготування ролів. І якщо відбіркові конкурси мали визначити технічну майстерність конкурсантів, то у фіналі конкурсанти показували наскільки вони креативні та винахідливі: вгадували назви незнайомих продуктів з Японії, які приготувала бренд-шеф мережі «Сушия» Яна Дерев'янко; готували авторський рол, а також рол чужими руками.

За результатами трьох конкурсів журі, до складу якого входили Ірина Румянцева, операційний директор «Сушия», Яна Дерев'янко, бренд- шеф «Сушия», Тарас Підгорний, переможець «Майстер суші», Олена Єделькіна, директор журналу «Брутто» і Майя Білоус, заступник головного редактора журналу «Менеджер по персоналу», визначили переможців, які тепер будуть носити звання «Майстер суші 2013». Переможцями стали суші-майстри, які працюють в київських ресторанах мережі «Сушия»: Дмитро Осадчий (1-е місце і приз - японський ніж Касумі), Дмитро Високос ( 2 -е місце і приз - рисоварка) і Богдан Мовчан (3-е місце і приз - набір для карвінгу). Крім того, Діма Високос був відзначений спеціальним призом журі за внесок у розвиток мережі «Сушия».

Вітаємо переможців та запрошуємо до команди «Сушия»!

Схожі статті

Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії.

Мережа ресторанів японської кухні Сушия представляє нове сезонне осіннє меню.

Ми надаємо можливість динамічного кар'єрного росту: 80% директорів і менеджерів ресторанів «Сушия» прийшли в компанію працювати офіціантами.

Ми навчаємо новим професіям за допомогою унікальних програм навчання - Школи суші-майстрів і Школи офіціантів, розроблених фахівцями компанії «Сушия».

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En