«Сушия» підбила підсумки року Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

«Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013»

3 Грудня 2013

«Сушия» посіла 2-е місце в категорії «Столиця» з проектом «Майстерня лідерів», який спрямований на розвиток менеджерів всередині компанії.

«Сушия» є найбільш швидкозростаючою мережею ресторанів японської кухні в Україні. Станом на грудень 2013 року мережа налічує 40 ресторанів у 13 регіонах України, щорічно «Сушия» відкриває 7-10 ресторанів по всій Україні, для функціонування яких необхідне залучення 20-30 чоловік з категорії менеджменту. Всього в мережі працюють 1800 чоловік. Високий рівень корпоративної культури та підтримка атмосфери гостинності є одним з конкурентних переваг мережі в Україні, і саме ці завдання забезпечують менеджери ресторанів «Сушия».

В Україні не існує навчальних закладів, які готують менеджерський склад для сектора ХоРеКа. Політика компанії в області HR орієнтована на розвиток і підготовку персоналу на посаду менеджерів всередині компанії. З метою реалізації цього завдання ми розробили програму «Майстерня лідерів». Кращі та найбільш ініціативні працівники ресторанів проходять багаторівневий відбір за особистими і професійними критеріями і вже на цьому етапі хлопці та дівчата підтверджують наявність лідерських якостей. Наша програма унікальна - ми самі розробляли всі навчальні матеріали, використовуючи кращі практики управління ресторанами, які отримали за 6 років існування компанії і кращі західні навчальні практики. Програма складається з теоретичної та практичної частини, індивідуальних і групових занять, які ведуть наставники - старші керівники ресторанів і компетентні фахівці.

Протягом року ми випускаємо 2-3 групи менеджерів, і з кожним набором програма удосконалюється відповідно з інноваційними змінами, що відбуваються в компанії і професійно новим рівнем внутрішніх кандидатів, так як система розвитку в компанії охоплює всі категорії посад персоналу.

«Майстерня лідерів», як цілісна система, дозволяє готувати менеджерів точно в строк, відповідно до плану відкриттів і прогнозом зміни кадрів. Вже на початковому етапі роботи молоді менеджери здатні управляти ресторанами з дотриманням високого рівня культури обслуговування, якості продукту, чистоти і гостинності.

За 2013 рік «Майстерня лідерів» випустила 35 менеджерів, що становить 61% менеджерів Києва, а в цілому за період двох років програма забезпечила ресторани Києва 94% управлінців, 16 з яких вже стали директорами.

Однак результати роботи програми «Майстерня лідерів» мають не тільки практичне застосування, цінність програми ми бачимо і в соціально-психологічній підтримці та орієнтації молоді. Інтерес і довіра до програми з боку персоналу зростає, з кожним етапом у нас все більше охочих брати участь у конкурсі. Кандидати на посаду, для багатьох з яких «Сушия» є першим місцем роботи, відзначають істотний особистісний ріст, якісно нове усвідомлення своєї значущості, відчувають підтримку компетентних наставників.

«На мій подив, найскладнішим було напрацювати навик віддачі ролів. Руки повинні були звикнути і почати відчувати ножа, щоб можна було розрізати рол одним рухом! Але я справилася! Дуже важливо розуміти роботу зсередини, щоб керувати нею, інакше персонал може сприйняти менеджера, як некомпетентне обличчя», - ділиться учасниця програми Моїсеєва Христина.

«Процес набору та підготовки менеджменту «Сушия» проходить на найвищому рівні, і ми можемо сміливо стверджувати, що в результаті програми ми отримуємо рідкісних і цінних для України фахівців - професіоналів в області ресторанного менеджменту», - каже Карина Ковальова, менеджер з розвитку персоналу «Сушия».

Участь у премії HR Бренд для нас дуже важлива, оскільки це репутація компанії, визнання в бізнес товаристві. Перемога з таким проектом, як «Майстерня лідерів», - це підтвердження того, що «Сушия» є лідером в галузі управління персоналом, роботодавцем, який цінує свій персонал і використовує кращі практики для його розвитку.

Схожі статті

Спеціалісти мережі ресторанів японської кухні «Сушия» провели майстер-клас для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій.

Щоб продемонструвати можливості кар’єрного зростання, студентам розповіли про проект «Майстерня лідерів», спрямованого на розвиток менеджерів всередині компанії.

Ми надаємо можливість динамічного кар'єрного росту: 80% директорів і менеджерів ресторанів «Сушия» прийшли в компанію працювати офіціантами.

Ми навчаємо новим професіям за допомогою унікальних програм навчання - Школи суші-майстрів і Школи офіціантів, розроблених фахівцями компанії «Сушия».

Умови та оплата праці персоналу