Останні новини
23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

«Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки

29 Квітня 2016

 
«Сушия» розпочала співпрацю з «Міжнародною Фінансовою Корпорацією» (IFC) з вибудовування системи контролю харчової безпеки в грудні 2015 року: в рамках спільної програми експерти IFC допомагають компанії розробляти та впроваджувати системи управління харчовою безпекою, щоб сприяти «Сушия» в підготовці до міжнародної сертифікації FSSC 22000. За минулі 4 місяці з початку проекту IFC провела діагностичну оцінку та розробила план по впровадженню заходів для поліпшення безпеки в усіх ресторанах мережі, а також почала процес навчання команди «Сушия» роботі відповідно до нових внутрішніх стандартів. На даний момент завершено найбільш об'ємну та ресурсовитратну частину робіт – розробку та узгодження формальних стандартів – та розпочато їх впровадження стосовно до всіх процедур на всіх етапах технологічного процесу: від приміщень та логістики до приготування страв і доставки. Персонал ресторанів проходить навчання і на практиці відпрацьовує нові стандарти, які відповідають передовим європейським практикам.

Серед нововведень, які вже діють в ресторанах мережі або знаходяться на етапі активного впровадження:

  • контрольні листи для систематизованого контролю умов роботи (дозволяють діагностувати невідповідності на етапі їх виникнення, а не ліквідації наслідків);
  • кольоровий одноразовий санітарний одяг (дозволяє легко ідентифікувати його фрагменти в разі потрапляння в харчові продукти);
  • кольоровий поділ робочого кухонного інвентарю (запобігає перехресному забрудненню різних груп продуктів);
  • професійні миючі засоби, дозволені для використання в харчовій галузі, нові – чіткі, яскраві та наочні інструкції з миття рук, уніфіковане робоче взуття та ін.
  • заміна підрядника, який здійснює контроль за шкідниками згідно принципів ХАССП.

«Наша спільна з IFC програма щодо поліпшення контролю харчової безпеки – це проект, якому ми віддаємо багато часу, сил і ресурсів, оскільки він передбачає залучення всієї команди «Сушия» – від керівників вищої ланки до технічного та допоміжного персоналу, – зазначив Роман Романчук, керівник мережі ресторанів сучасної японської кухні «Сушия».  – Системно впроваджуючи нові стандарти, ми з кожним кроком стаємо краще й ефективніше в питаннях харчової безпеки. Ми прагнемо попередити виникнення проблеми, аніж боротися з її наслідками».

Наступним етапом впровадження програми стане план ХАССП (HACCP – Hazard analysis and critical control points – аналіз ризиків та критичні контрольні точки) – зараз ця частина проекту знаходиться в процесі розробки.

    {#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
    Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
    Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

    Телефон киевстар сушия+380 (97) 722 5555 Телефон киевстар сушия +380 (66) 525 5555

    Почта сушия callcenter@sushiya.ua

    Контакти →

    Замовити суші*

    +380 (44) 225 5555

    Укр