Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

«Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра

5 Квітня 2016

Проект «Кілометри добра» спрямований на популяризацію активного способу життя і допомогу ВІЛ-позитивним дітям. Він стартує 17 квітня – першим етапом проекту буде Київський напівмарафон, який стане однією з наймасштабніших спортивних подій року. Шостий столичний напівмарафон збере як бігунів-аматорів з різних країн світу, так і українських «зірок», громадських діячів та представників бізнесу. Відомі люди країни біжать заради добрих справ і закликають українців приєднатися до забігу і зробити свій внесок на один з благодійних проектів, які Українська Біржа Благодійності відібрала для участі в марафоні зі збору коштів. Компанію учасникам забігу складуть Олімпійська чемпіонка, чемпіонка світу та Європи зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, теле- і радіоведуча Василіса Фролова, ведуча каналу ICTV Анна Ахава Тесленко, директор фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД» Ольга Руднєва, народний депутат України Борислав Береза, Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба та дизайнер Жан Гріцфельдт.

Команда «Сушия» пробіжить свої кілометри добра, щоб зібрати кошти для підтримки мобільних клінік, які надають допомогу дітям з ВІЛ в невеликих населених пунктах різних регіонів України. Команда «Сушия» планує зібрати не менше 50 000 гривень – суму, яка дозволить функціонувати одній мобільній клініці в віддалених від великих міст регіонах майже півроку. Приєднатися до проекту може кожен на сторінці УББ.

«Ми в «Сушия» давно прийшли до усвідомлення того, що успіх компанії, її зростання і розвиток – це не лише про бізнес як такий. Як би ми не любили ресторанну справу, як би добре не робили свою роботу, наша взаємодія з суспільством не може і не повинна обмежуватися завданням смачно нагодувати наших Гостей, – зазначив Ростислав Григоренко, фінансовий директор «Сушия». – Корпоративна соціальна відповідальність для нас не просто тренд – нехай навіть дуже позитивний. Це стає частиною нашої діяльності і командного світогляду, тому ми раді можливості пройти і пробігти свої «Кілометри добра» і зробити нашу країну трохи краще. Ми закликаємо наших Гостей підтримати благородну ініціативу і допомогти дітям, які борються з ВІЛ».

Марафон зі збору пожертвувань для мобільних клінік проходить в рамках проекту Safe Connection Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД». Всі зібрані кошти підуть на закупівлю витратних матеріалів і устаткування, а також на залучення додаткових лікарів та соціальних працівників до роботи мобільних клінік в регіонах.

«Ми дуже раді, що свої кілометри добра ми пробіжимо пліч-о-пліч з відомими українцями, журналістами та представниками наших улюблених комерційних брендів – це говорить про те, що доля маленьких ВІЛ-позитивних українців в надійних руках. До нас приєдналися люди і компанії, за якими стоять тисячі шанувальників, фанатів та лояльних клієнтів. І ми впевнені, що 18 чоловік команди «Сушия» – це насправді сотні тисяч любителів їх їжі і сервісу. З такою підтримкою наші мобільні клініки зможуть легко здолати тисячі кілометрів українських доріг на шляху до своїх маленьких пацієнтів і врятувати тисячі життів», – каже Ольга Руднєва, директор фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД».

Про компанію «Сушия»

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» заснована в 2006 році і складається з 40 ресторанів в 12 містах України – Києві, Борисполі, Вінниці, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луцьку, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Черкасах та Чернівцях. Щомісяця обслуговує більше 350 000 гостей, має власну службу доставки «Точна доставка».

Прес-служба «Сушия»:

• Тел./факс: (044) 451-85-13
  • E-mail: office@msgpr.com.ua

Проект «Мобільні клініки»

Мобільні клініки для ВІЛ-позитивних дітей працюють в Україні з 2009 року. Завдяки їм більше 5,5 тисяч дітей з діагнозом ВІЛ/СНІД (понад 70% українських малюків, яких торкнулася епідемія хвороби) з маленьких міст і сіл отримали доступ до якісної медичної допомоги педіатрів та інфекціоністів. Проект реалізує Фонд Олени Пінчук «АНТИСНІД».

Українська Біржа Благодійності

Перша в Україні незалежна загальнонаціональна соціальна інфраструктура онлайн-благодійності, яка забезпечує зв'язок між донорами, громадськими організаціями та одержувачами допомоги, зміцнюючи неприбутковий сектор і благодійність в Україні. Проект ініційований завдяки гранту Фонда Віктора Пінчука.

Kyiv Half Marathon 2016

Щорічні змагання, які проводяться для популяризації масових бігових заходів в Україні, пропаганди здорового способу життя, розвитку масового спорту та інтеграції України до світового марафонського руху. Напівмарафон залучає до співпраці благодійні фонди, щоб звернути увагу суспільства на актуальні гуманітарні проблеми і допомогти їх вирішенню.

Укр