Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв

21 Жовтня 2016

Сім самураїв дарують нові смаки. Друзі, у нас новина! Смачна та апетитна. Аби зігріти душу і тіло холодними осінніми днями, наші шеф-кухарі розробили для вас сім нових страв. Зустрічайте Легендарну Сімку в мережі ресторанів «Сушия»! Оригінальні страви-самураї з магічними властивостями. Нумо знайомитись:

1. Гарячий Кюдзо – ватажок, сила та мужність команди самураїв. Що може бути кращим, ніж добрячий шматок м’яса у поєднанні з овочами та спеціями під соусом барбекю? Кюдзо знає, як зміцнити дух! Спробуйте самі!
  2. Життєдайний Катаяма – тонус команди самураїв, підіймає дух і заряджає оптимізмом. Грибний крем-суп, смачна та корисна перша страва, яка надасть організму тонусу та здивує ваші смакові рецептори пікантним доповненням – свіжою м’ятою та кисленькою журавлиною.
  3. Енергійна Ізумі. Навіть відважним самураям у команді потрібна жіноча мудрість і жвавість. Цю роль на себе взяла Ізумі – рол із креветкою, огірком та морквою в рисовому папері. Заряджає енергією та підвищує імунітет!
  4. Кмітливий Такесі. Звісно, сила та мужність – це добре, але без гострого розуму жодна команда не досягне успіху. Свіжий мікс різних видів салатів, помідорів чері, руколи, апельсину, квасолі та кунжуту – джерело корисностей для покращення мозкової активності!
  5. Веселий Тохіро – дух Легендарної Сімки. Зігріває та звеселяє душу ніжним шоколадним мусом, теплим коньяком, курагою та вишнею. Якраз те, що треба о цій холодній порі.
  6. Неперевершений Нобу – найоптимістичніший серед самураїв. Крем-мус – поєднання білого шоколаду, корисного гарбуза, ніжних вершків та пряних спецій. Смакота!
  7. Наша гордість і таємна зброя – Теплий Шокогамі. Таємничий маг із суперздатністю робити людей щасливими. Сумніваєтесь? Ви просто ніколи не куштували наш шоколадний глінтвейн. Саме так і смакує щастя!

Легендарна Сімка вже чекає вашого схвалення та задоволеної посмішки! Не гайте часу – обирайте самурая собі до смаку!

Пропозиція* від Легендарної Сімки: Замов будь-які три страви та отримай каву** або чай***

*Пропозиція діє в період з 14 жовтня 2016 року по 15 грудня 2016 року в мережі ресторанів «Сушия» та не розповсюджується на доставку.

** Кава на вибір: еспресо, американо або американо з молоком.

*** Чай на вибір: класичний зелений або класичний чорний (об’ємом 500 мл).

Алкогольні напої реалізуються тільки повнолітнім особам. ТОВ «Сушия» залишає за собою право на зміну ціни, рецептури приготування та зовнішнього вигляду страв без попередження. Зовнішній вигляд страв може відрізнятися від зображеного на малюнку. (с) ТОВ «Сушия», усі права захищено.

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров’я.

Почта сушия delivery@sushiya.ua