Останні новини
В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні новорічних свят! Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! «Сушия» підбила підсумки року Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Реконструкція "Сушия" Райои У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия «Сушия» виходить на перегони! Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Подаруй ялинці життя разом із Сушия Підтримка від «Сушия» нашим бійцям В сім'ї «Сушия» поповнення Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» Дитячі майстер-класи від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час Нова допомога нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу

Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв

21 Жовтня 2016

Сім самураїв дарують нові смаки. Друзі, у нас новина! Смачна та апетитна. Аби зігріти душу і тіло холодними осінніми днями, наші шеф-кухарі розробили для вас сім нових страв. Зустрічайте Легендарну Сімку в мережі ресторанів «Сушия»! Оригінальні страви-самураї з магічними властивостями. Нумо знайомитись:

1. Гарячий Кюдзо – ватажок, сила та мужність команди самураїв. Що може бути кращим, ніж добрячий шматок м’яса у поєднанні з овочами та спеціями під соусом барбекю? Кюдзо знає, як зміцнити дух! Спробуйте самі!
  2. Життєдайний Катаяма – тонус команди самураїв, підіймає дух і заряджає оптимізмом. Грибний крем-суп, смачна та корисна перша страва, яка надасть організму тонусу та здивує ваші смакові рецептори пікантним доповненням – свіжою м’ятою та кисленькою журавлиною.
  3. Енергійна Ізумі. Навіть відважним самураям у команді потрібна жіноча мудрість і жвавість. Цю роль на себе взяла Ізумі – рол із креветкою, огірком та морквою в рисовому папері. Заряджає енергією та підвищує імунітет!
  4. Кмітливий Такесі. Звісно, сила та мужність – це добре, але без гострого розуму жодна команда не досягне успіху. Свіжий мікс різних видів салатів, помідорів чері, руколи, апельсину, квасолі та кунжуту – джерело корисностей для покращення мозкової активності!
  5. Веселий Тохіро – дух Легендарної Сімки. Зігріває та звеселяє душу ніжним шоколадним мусом, теплим коньяком, курагою та вишнею. Якраз те, що треба о цій холодній порі.
  6. Неперевершений Нобу – найоптимістичніший серед самураїв. Крем-мус – поєднання білого шоколаду, корисного гарбуза, ніжних вершків та пряних спецій. Смакота!
  7. Наша гордість і таємна зброя – Теплий Шокогамі. Таємничий маг із суперздатністю робити людей щасливими. Сумніваєтесь? Ви просто ніколи не куштували наш шоколадний глінтвейн. Саме так і смакує щастя!

Легендарна Сімка вже чекає вашого схвалення та задоволеної посмішки! Не гайте часу – обирайте самурая собі до смаку!

Пропозиція* від Легендарної Сімки: Замов будь-які три страви та отримай каву** або чай***

*Пропозиція діє в період з 14 жовтня 2016 року по 15 грудня 2016 року в мережі ресторанів «Сушия» та не розповсюджується на доставку.

** Кава на вибір: еспресо, американо або американо з молоком.

*** Чай на вибір: класичний зелений або класичний чорний (об’ємом 500 мл).

Алкогольні напої реалізуються тільки повнолітнім особам. ТОВ «Сушия» залишає за собою право на зміну ціни, рецептури приготування та зовнішнього вигляду страв без попередження. Зовнішній вигляд страв може відрізнятися від зображеного на малюнку. (с) ТОВ «Сушия», усі права захищено.

Надмірне споживання алкоголю шкідливе для вашого здоров’я.

Телефон киевстар сушия+380 (97) 722 5555 Телефон киевстар сушия +380 (66) 525 5555

Укр