«Сушия» підбила підсумки року Журналісти продегустували меню «Чарівна зима» Разом з ПриватБанком «Чарівна зима» в «Сушія» Шукаємо офіціантів Акція Becherovka Lemond Вакансії в Сушия Нові бізнес ланчі Акції на алкоголь не діють Нове меню Умови доставки 8 березня 2017 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 29 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН ПО вул.Московська, м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 14 лютого 26 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ Глобус ПЕРЕЇЖДЖАЄ 25 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН В ТРЦ ДАРНИЦЯ м. КИЇВ ПЕРЕЇЖДЖАЄ 23 СІЧНЯ НАШ РЕСТОРАН м.ЛЬВІВ, просп. ШЕВЧЕНКА, 3 ПЕРЕЇЖДЖАЄ Робота доставки в святкові дні. Любі гості, вітаємо! В Instagram з’явився фейковий акаунт «Сушия» Корпоративні майстер-класи напередодні Нового року Смачні новинки меню від Легендарної Сімки самураїв «Сушия» відкрила перший ресторан у Полтаві Кур'єри «Сушия» освоїли контраварійне водіння Подарункові Сертифікати на кулінарні майстер-класи Легкість і свіжість у меню Sun&Fun Кулінарні майстер-класи для дітей Кулінарні майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» завершила перший етап впровадження системи контролю харчової безпеки «Сушия» запрошує на майстер-класи «Сушия» відкрила новий ресторан у Києві «Сушия» кличе своїх гостей пробігти кілометри добра «Сушия» і Sender запустили контакт-центр у форматі чату «Сушия» названо найкращим суші-баром 2015 року «Світова Карта» відзначає 20-річний ювілей Доставка – режим роботи 08.03 Закриття ресторану «Сушия» провела 5-й чемпіонат кухарів японської кухні Доставка – режим роботи 14.02 «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові Мережа «Сушия» відкрила третій ресторан у Львові. Смачний четвер у «Сушия» Обережно! Ресторани-двійники! Доставка – графік роботи на Різдво Графік роботи у святкові дні Доставка «Сушия» доступна через Приват24 Новорічні подарунки від "Сушія і WOG Безпечність страв в «Сушія» – на вищому рівні Спеціальна пропозиція від ТМ Бехерівка Реконструкція "Сушия" Райои Спеціальна пропозиція від ТМ Джеймесон У Львові +1. Плюс один ресторан Сушия Осіннє меню – кольори свіжості 50 на Вашу користь з MasterCard® та Сушія! «Сушия» виходить на перегони! Герої нічної доставки роздягнуться для вас Перший ресторан «Сушия» на Борщагівці в новому ТЦ «Апрєль» Зустрічайте День Закоханих в Сушия Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо ситуації навколо ресторану Сушия на вул. Грушевського, 4 в Києві Кулінарне свято в «Сушия»: проведіть яскраво вільний час за приготуванням улюблених ролів! Робота ресторанів і Точної доставки «Сушия» у святкові дні Точна доставка розширює свою географію в Дніпрі, Одесі та Харкові Дитячі майстер-класи від «Сушия» Подаруй ялинці життя разом із Сушия Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» зібрала понад 400 тис. грн Кейк карта «Сушия» - нова колекція вишуканих десертів Апарати штучної вентиляції легенів для бійців від «Сушия» «Сушия» почала продаж сувенірного брелока «Допоможемо своїм» Медикаменти для 55-ї Окремої артилерійської бригади Насолоджуйтеся подорожжю у світ японської культури разом з новим меню від «Сушия» «Сушия» ділиться досвідом ведення ресторанного бізнесу в нестабільний час В сім'ї «Сушия» поповнення Підтримка від «Сушия» нашим бійцям Ініціатива «Допоможемо своїм» від «Сушия» Точна доставка «Сушия» розширює зону доставки в Київській області Зустрічайте ресторан «Сушия» в Ocean Plaza «Сушия» не має відношення до пропозицій компанії «SM Group» Освіжись з новим літнім меню напоїв в «Сушия» «Сушия» оновлює основне меню Офіційна позиція ТОВ «Сушия» щодо неправомірних дій керівництва ТЦ «Ультрамарин» Підтримайте «Сушия» - проголосуйте на Виборі Афіші bigmir)net 2014 Нова допомога нашим бійцям Мережа ресторанів «Сушия» призупиняє роботу ресторанів і служби доставки в АР Крим «Сушия» запустила додаток для Android Подякуємо за мир Нові можливості для студентів готельно-ресторанного бізнесу Нове фітнес меню «Сушия» в мережі фітнес клубів «СпортЛэнд» Вітаємо зі святом весни! Новий ресторан «Сушия» в житловому комплексі «Паркове місто» Сушия відкриває другий ресторан і запускає службу доставки в Сімферополі Додай смаку зимі в Сушия Немає часу для кави або чаю? Візьми з собою! «Сушия» провела всеукраїнський Чемпіонат суші-майстрів Щасливого Нового 2014 року! Робота ресторанів «Сушия» у святкові дні «Сушия» тепер у Сімферополі «Сушия» провела конкурс серед студентів київських ВНЗ Святкуймо день народження «Сушия» разом Зустрічайте новий ресторан «Сушия» у серці столиці «Сушия» серед переможців конкурсу «HR-бренд 2013» У 6 ресторанах «Сушия» в центрі Києва безкоштовний чай та кава Ще одна смачна точка «Сушия» на карті Києва «Сушия» відкриває ресторан біля Південного вокзалу в Києві Яскрава зупинка на Хрещатику «Сушия» тепер і в Сумах Яскрава осінь в «Сушия» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Львові Отримати професію за 2 тижні Ресторан у хмарах Нове сезонне літнє меню від «Сушія» Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі 9 травня «Сушия» відкриває новий ресторан у Києві Акція. «Сушия» дарує солодкі роли всім дітям! «Сушия» відкриває новий ресторан в Черкасах «Сушия» представила нове сезонне меню «Твоя особлива весна» «Точна доставка» від «Сушия» тепер у Луцьку «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Чернівцях «Точна доставка» від «Сушия» тепер в Одесі Зустрічайте нове сезонне меню від «Сушия» - «Фантастична Філадельфія» «Точна доставка» тепер у Вінниці і Запоріжжі

Зустрічайте оновлене меню «Сушия» у всіх ресторанах мережі

30 Травня 2013

Цього літа ресторани японської кухні «Сушия» перетворяться на оазиси відпочинку для любителів сучасної японської кухні – з 30 травня в популярній мережі представлено оновлене меню.

Гості зможуть по-новому оцінити улюблені страви з традиційного меню і найпопулярніші позиції з двох сезонних – зимового та весняного.  Особливістю оновленого меню стала зміна в технології приготування страв, а також нові естетичні рішення в оформленні.

Оновленням меню займалася бренд-шеф «Сушия» Яна Дерев'янко: «Влітку так хочеться експериментів, новизни. Ну, і звичайно, ми хотіли вкотре приємно здивувати наших Гостей, додавши нові свіжі нотки в меню. При підготовці оновленого меню, ми враховували вподобання клієнтів, тому додали кілька популярних позицій із сезонних меню: «Теплий салат», «Італійський салат з маринованою телятиною», «Зелений салат з тигровими креветками», «Рисову локшину з телятиною».

Основне меню

Враховуючи побажання своїх Гостей, «Сушия» додала в основне меню кращі страви з сезонних пропозицій, які користувалися популярністю серед відвідувачів. Також збільшилися порції популярних страв – найрізноманітніших варіацій рису, порція «Смажених креветок в зеленому маслі» була збільшена з 6 до 9 штук. В оновленому меню змінено технологію приготування деяких позицій, що дозволило зробити їх ще більш актуальними до літа. Наприклад, легкий літній «Полуничний суп» тепер буде подаватися з пломбіром. «Шматочки курки в соусі теріякі» – страва, яка так подобається і дорослим, і дітям – тепер представлена і в основному меню. Також повернулась позиція «Окунь з сиром і зеленим маслом». Гостей приємно здивує нове естетичне оформлення позицій – стильні тарілки правильної геометричної форми.

Дитяче меню

Меню для найменших Гостей ресторанів було повністю змінено, при цьому було зроблено акцент на корисності та безпеці. Тільки відварні і парові страви, жодних сирих продуктів, крім овочів: паровий рис, креветка, парова курка з яєчною локшиною і маслом, крем-супи з броколі або грибів. А дитячий суші-бар потішить малюків як візуально, так і за смаковими якостями: спеціальні порційні дитячі роли і суші виглядають дуже привабливо і так по-дитячому.

Десерти

Зазирніть в «Сушия», щоб посмакувати оновленим десертним меню. Нові десерти точно припадуть до смаку ласунам: вишукані, оригінальні, з ніжного тіста, з додаванням свіжих фруктів, соковитих ягід, привабливою прохолодою морозива і ароматних прянощів – десерти подарують Гостям незабутні враження. Також в меню повернули «Солодкий рол з філадельфійським сиром, бананами і шоколадним кремом» і божественний «Тірамісу».

Дотримуючись своїх основних принципів - якісне, смачне, корисне – «Сушия» пропонує своїм Гостям страви тільки з кращих продуктів. Прямий імпорт риби і морепродуктів гарантує дотримання високих стандартів якості та свіжості інгредієнтів. Продумані до дрібниць рецепти порадують навіть найвимогливіших шанувальників японської кухні. А корисність японських страв вже давно доведена дієтологами.

Завітайте до «Сушия» за новими яскравими враженнями!

Схожі статті

Майстер-класи в Сушия - це чудова можливість подарувати букет яскравих вражень від процесу самостійного приготування улюблених ролів. На майстер-класі ви ознайомитеся із традиціями японської кухні, дізнаєтеся секрети приготування справжніх японських суші і навчитеся створювати кулінарні шедеври власними руками.

Літо набирає обертів!

А тому щоб уникнути перегріву, ми пропонуємо вам заглянути в «Сушия» на нове, по справжньому освіжаюче літнє меню: холодні чаї, кавові напої та фруктові смузі.

Коли зима приносить у наше життя морози і сніг, розмальовує усе біло-сірими тонами, як ніколи виникає потреба в теплі і яскравих фарбах.