Журналісти продегустували меню «Чарівна зима»

22 грудня «Сушия» презентувала нове сезонне меню дуже вибагливій публіці: керівник мережі Роман Романчук запросив журналістів і блогерів до нашого ресторану на Печерську і особисто представив їм меню «Чарівна зима».

Представники ЗМІ і власники популярних акаунтів в Instagram не тільки продегустували всі страви та напої сезонного спешіалза, а й оцінили їх, заповнивши спеціальну анкету. Відкрив по-новорічному тепле застілля тартар з лосося і авокадо, на зміну йому прийшов теплий салат з курячою печінкою, після нього – риба з овочами по-японськи за якою йшов теплий рол з телятиною. Не обійшлося без десерту – фруктів фламбе з вершковим морозивом​.

Ну і звичайно напої: апельсиново-полуничний і обліпиховий чай, справжнє какао а-ля «Сушия» – з маршмеллоу, морозивом або червоним перцем, і екзотичний глінтвейн з білого вина з манго і маракуйей.

Поки на кухні кипіла робота, офіціанти детально розповідали дегустаторам про склад і технології приготування кожної страви, а Роман Романчук повідав про історію створення меню, ідеї і натхнення, розповів про принципи підходу до сезонних меню в «Сушия», представив потішні листівки, які гості можуть забирати собі і дарувати рідним і друзям.

Публікації про нашому меню вже можна прочитати на багатьох популярних сайтах. Але, як кажуть, краще один раз спробувати, ніж сто разів прочитати smiley
Тож поспішайте пробувати – часу у вас лише до кінця лютого!

У статті використані фотографії Instagram-блогера Анастасії Побережної

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

kyivstar +380 (97) 722 5555 vodafone +380 (66) 525 5555

Почта сушия callcenter@sushiya.ua

Контакти →

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En